mandag den 27. oktober 2008

High School Musical - igen, igen, igen

Saa skete det. Den laenge ventede High School Musical 3 fik premiere i biografen - og Anne-Sofie og Alberte fik selvfoelgelig hurtigt lokket billetter ud af os. Men det er ogsaa overkommeligt - ca. 100 kr. for 3 billetter. Premieren paa biograffilmen var kulminationen paa 5 maaneder i Singapore der i den grad har staaet i HSM's tegn. 1'eren og 2'eren koerer konstant i forskellige udgaver paa Disney Channel, CD'erne bliver hoert paa fuld blaes og er ogsaa kopieret til deres MP3-afspillere som de bruger i skolebussen og vaeggene paa vaerelserne er prydet med plakater af Gabriella og Troy.

I sommer var vi til "High School Musical - The Ice Tour" - et stort isshow i bedste Disney-stil. Selv pop-corn saelgerne var unge amerikanere som turnerede med rundt over hele verden. Det var et imponerende show med professionelle isdansere som spillede de forskellige roller. Ifoelge Alberte var det "Det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet".
Det var dog ogsaa bemaerkelsesvaerdigt at se Singaporeanernes reaktion paa showet. De har som folkefaerd utroligt svaert ved at vise begejstring - saa endnu inden de optraedende havde forladt scenen var tilskuerne allerede paa vej ud af hallen. I Danmark ville vi nok have klappet dem frem flere gange - men her maatte kunstnerne tydeligt frustrede over den manglende applaus blive bag taeppet.

1 kommentar:

Camille, Blake, Pierce and baby Asher sagde ...

Yeah... I found you... I can't understand a lick of what you are saying but I love the pictures... ok Jane you have to keep up with this bloggin... I expect a new one everyday.... we enjoy your friendship so much.