lørdag den 18. oktober 2008

FN-DAG paa OFS

Fredag d. 17. oktober holdt pigernes skole FN-dag. En tilbagevendende begivenhed, men foerste gang for os. I ugen op til dagen havde eleverne sat sig ind i hvad FN handler om og lavet forskellige opgaver om emnet. Paa dagen var boernene blevet bedt om at komme i skole ifoert deres individuelle nationaldragt, (hvilket var lidt problematisk for vores vedkommende, men vi havde heldigvis nogle t-shirts hvor der paa maven stod Danmark).
De danske elever i Grade 2.

For Albertes vedkommende skulle alle eleverne i Grade 2 efterfoelgende gaa parade nationsvis, og alle fik de flotte dragter at se. Man kunne sagtens blive misundelig paa nogle, de var utroligt flotte! Efter deres parade skulle de i klassen spise fra et tag-selv-bord, hvor eleverne havde specialiteter med fra hver deres land.

Skolen repaesenterer ca 50 forskellige nationaliteter og det var fantastisk at maerke den samhoerighed der opstod. Isaer da Anne-Sofies aargang praesenterede deres optraeden. Et par af Grade 5 eleverne laeste en soed histore op som handlede om, at selvom vi er forskellig af udseende og hudfarve, taenker, foeler og vi alligevel ens. Det gav lige en klump i halsen!

Anne-Sofie's kommentar: Det bedste ved UN-Dagen var at se hinandens dragter.

Albertes kommentar: Det bedste ved UN-dagen var at vi ikke skulle have Math.

Anne-Sofie med hendes vendinder: Sara (Saudi- Arabien), Jisu og Seoyeon (Syd-Korea) og Alisa (Rusland)

Ingen kommentarer: